starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop Zwaardvechten

Ga de strijd aan tijdens een heus zwaardgevecht

Waan je in de middeleeuwen en leer zwaardvechten

Denk jij bij de middeleeuwen ook aan ridders, paarden en zwaarden? Ja toch? Machtige ridders die in zwaardgevechten de eer van hun koning, kasteel en jonkvrouw verdedigen of stoere vrouwen die de wapens opnemen.

Doe een stap terug in de tijd en leer zwaardvechten zoals ze dat vroeger deden. Leer basishouding, technieken en codes van eer. Ga een stapje verder en hul je in kleding van toen en waan je een paar uur in vervlogen tijden. Lekker samen bezig zijn in het bos met je vrienden, vriendinnen of collega’s. Leuk als teambuilding, op een vrijgezellenfeest of zomaar.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Larpen: ‘Fantasy Heroes’ – Beleef een echte Larp!

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten. Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld à la Lord of the Rings.

Prijs
€ 37,50 per persoon
Aantal
8 tot 20 personen
Plaats
Op elke geschikte locatie in de provincie Utrecht.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Workshop middeleeuwse zwaardkunst

Leer bij ons de historische zwaardkunst uit de middeleeuwen met niemand minder dan International zwaardmeester en acteur Mishaël Lopes Cardozo bekend van o.a. Game of Thrones, Vikings, Richard the Lionheart en Redbad.

Prijs
Vanaf € 425,00 per groep
Aantal
Vanaf 8 personen
Plaats
Mogelijk op jullie eigen locatie in Nederland.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01