tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Workshop zilveren tekst ring & leren valet tray - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Je eigen zilveren ring maken, dat doen we tijdens deze leuke workshop. En helemaal leuk, wij kunnen dit doen op iedere locatie in Nederland! Wanneer iedere deelnemer een stoel aan een tafel heeft, nemen wij de rest mee en kun je op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld bij iemand thuis, in de kantine of het buurthuis, deze workshop doen!

Wat gaan we maken, een open zilveren ring met een breedte van 5mm. Een open ring, dat betekend dat de ring verstelbaar is in maat. Je kan er ook voor kiezen om het zilver langs elkaar / overlappend te maken.

Je kan kiezen uit verschillende bewerkingen. Je kunt er letters of cijfers in slaan, je kan deukjes of hamerslag, glanzen of mat, kortom veel keuzes waardoor het helemaal een ring wordt die bij jou past. Daarbij maken we nog een leuk bakje van leer! Een ideaal bakje om je ring in te bewaren als je hem niet draagt.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 50 personen
2 uur
Binnen
Wij komen op locatie in: Utrecht, Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01