starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop zilveren armband met tekst-bedeltjes maken

Wat ga je doen

Ontwerp en maak je eigen zilveren tekstbedeltjes om aan een armbandje te hangen en creëer zo een unieke armband als aandenken aan een bijzonder groepsuitje.

Tijdens deze workshop maken jullie per persoon drie bedeltjes van zilver en svarowski door zelf een tekst, symbool of getal in het zilver te slaan. Zo ontstaan stuk voor stuk unieke armbandjes voor je zelf of als cadeautjes aan elkaar. Bovendien krijgen jullie allemaal een zilveren jasseron armband cadeau om de bedeltjes aan te bevestigen.

Deze workshop kan gedaan worden tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendinnendag of verjaardagsfeestje in Harderwijk, Nijmegen, Assen, Rotterdam Gouda, Eindhoven, Dordrecht, Apeldoorn of Turnhout.. Deze workshop is uit te breiden met bijvoorbeeld een ketting, maar ook met diverse horecamogelijkheden 

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke locatie je voorkeur heeft!
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01