tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshop zandsculpturen maken

Zandsculpturen bouwen met een zanderig en creatief uitje

Creatief met zand ben je op het strand.

Een workshop zandsculpturen maken is een ware belevenis. Ervaar hoe het is om zelf aan de slag te gaan. Met zijn allen lekker actief met zand en water voor het maken van de prachtigste creaties. Ook degenen die niet artistiek zijn aangelegd, zullen dit een leuke activiteit vinden die ook nog terug doet denken aan de kindertijd, toen je nog zo leuk met je emmertje en schepje druk in de weer was.

Lees verder

Bouw een zandkasteel of maak een zandsculptuur. Dat is niet alleen leuk, maar ook een hele uitdaging om van het zand iets moois of leuks te maken. Leer de verschillende technieken, tips & tricks en ga aan de slag voor een verbluffend resultaat.

Deze workshop zandsculpturen bouwen is leuk en uitdagend om als bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsuitje te organiseren. Een workshop die meestal als strandactiviteit geboekt wordt, maar tegenwoordig ook als indoor activiteit georganiseerd wordt.

Filter 2 workshops
Weergave:

Aantal workshops: 2

Tonen
€ 16,50 tot € 35,75 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk workshop
Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01