starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Worst maken - Echt ambachtelijk

Wat ga je doen

Kookliefhebbers en bbq-gekkies opgelet! Tijdens deze workshop ga je je eigen braadworst maken en aan het eind kun je direct proeven!

Onder het genot van een kop koffie of thee bezoeken we onze varkens. Je mag knuffelen met Beer en zijn dames, trek dan wel oude kleren aan! We vertellen je alles over het varkensleven. Daarna maken we samen het deeg voor de braadworst. Daarna kan iedereen zijn eigen favoriete worst samenstellen. We hebben recepten klaar liggen, je mag ook zelf een worst samenstellen met keuze uit ons kruidenrek. Denk aan venkel, chipotle, lavendel, peper, kruidnagel, mosterd, dille, Italiaans, Ras el Hanout, Indiaas... Heb je al honger?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01