tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop wegwijzerbord maken

Maak in een handomdraai je eigen hippe wegwijzerbord

Dat gaat de goede kant op: wegwijzerborden maken

Als je even helemaal de weg kwijt bent hebben wij nog wel een idee wat je kunt gaan doen als creatieve activiteit op een vrijegezellenfeest, familiedag of vrienden/vriendinnenuitje. Wegwijzer borden maken: dat geeft zeker richting aan een kleurrijke tekstcombinatie.

Maak allemaal drie bordjes in een thema, kleur of stijl. Samen aan de slag voor het bruidspaar, de jarige of afscheidnemende collega? Goed idee. Wordt het een strand- of Ibiza-combi voor vakantiegevoel in eigen tuin of ga je een kerstversie maken als originele kerstdecoratie voor in je huis of tuin?

Een workshop tekstborden maken combineert het werken met hout, kleur en tekst. Maar er zijn ook tal van andere leuke interieurworkshops te vinden. Ook workshops schilderen of een workshop met hout kennen vele varianten.

Filter 3 workshops wegwijzerbord maken
Weergave:

Er zijn 3 workshops wegwijzerbord maken gevonden

Tonen
€ 39,95 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Ken je die leuke wegwijzerbordjes van hout, waarmee je een vakantiegevoel in je tuin of huis creëert? In deze workshop werken we met steigerhouten bordjes en mag je er helemaal je eigen ding van maken!

Tonen
€ 35,- per persoon
4 tot 30 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Maak je eigen wegwijzerborden met bestaande teksten of met door jullie zelf bedachte tekst! Omdat je met eigen teksten kan werken, wordt het een heel persoonlijk en/of juist humoristisch cadeau. Je maakt 3 borden per persoon, waarbij je werkt met acryl, krijtverf (waterbasis) en sjablonen. Met de tips en trucs geef je in een handomdraai de borden een mooie bewerking, zoals een houtnerf, ibiza of white-wash look.

Tonen
€ 39,50 tot € 53,50 per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Creatief aan de slag met je eigen Kerst decoratie, leuk voor jezelf maar ook erg leuk om iemand kado te geven! In deze workshop ga je aan de slag met hout, verf (o.a. krijtverf) en sjablonen. Het leuke is dat je niet alleen aan de slag gaat met de aanwezige sjablonen, maar ook met een maatwerk sjabloon die je zelf kan maken. De mogelijkheden van teksten en afbeelding zijn eindeloos!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01