tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop voorwerpen pimpen

Orgineel, uniek, bijzonder, kleurrijk én hip

Workshop voorwerp pimpen: Maak van iets gewoons iets bijzonders

Kijk eens om je heen en probeer in alledaagse gebruiksvoorwerpen iets bijzonders te zien. Bewaar die saus- of wijnfles met aparte vorm, die leuke jampotjes of dat aparte servies dat je nooit gebruikt toch nog maar even. Want met een workshop voorwerp pimpen geef je ze een tweede leven. We schreven het al: van een lege wijnfles kun je iets heel bijzonders maken. Met verf en materiaal als lint, touw en kralen maak je er een eyecatcher van voor dat leuke hoekje in huis. Of steel de show met een zelfgemaakte, unieke etagère van verschillende bordjes, kommetjes en kopjes. Je kunt ook bestaande blanco objecten zoals een koe of vrouwenfiguur naar eigen smaak verven of versieren. Datzelfde kun je ook doen met een mand.

Lees verder

Ook kleding, tassen, hoeden, slippers of meubeltjes kunnen prima gepimpt worden dus er is altijd een leuke workshop te vinden om je creativiteit los te laten op een voorwerp dat wel een opkikker kan gebruiken.

 

Weergave:
4 workshops voorwerpen pimpen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01