tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops handwerken
Workshop vilten

Ontdek de veelzijdigheid van vilt tijdens een kleurrijke workshop

Maak schattige en gezellige woondecoraties tijdens een workshop

Bij onze diverse workshops vilten kun je prachtige woondecoraties maken die perfect passen bij het seizoen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je aan de slag gaat met vilt en ontdek hoe je kleurrijke en unieke objecten kunt creëren.

Seizoensgebonden decoraties

Of het nu gaat om schattige pompoenen voor de herfst, feestelijke kerstballen voor de winter, vogelnestjes in de lente, kleurrijke bloemen voor de zomer of charmante vogels voor elk seizoen, met vilt kun je allerlei prachtige creaties maken die je interieur opfleuren.

Deskundige begeleiding

Onder leiding van onze enthousiaste workshopbegeleiders word je stap voor stap meegenomen in de wereld van het vilten. Onze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus. Leer de basistechnieken van het vilten en ontdek hoe je ze kunt toepassen om unieke en persoonlijke decoraties te maken.

Origineel, gezellig en creatief

Onze workshops vilten zijn niet alleen origineel en creatief, maar ook uiterst gezellig! Het is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeestje, een teamuitje, een familiedagje of gewoon een gezellige middag met vrienden. 

Laat je inspireren door de mogelijkheden van vilten en maak samen prachtige decoraties die je interieur zullen verfraaien.
 

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01