tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop twerken

Schudden, shaken, trillen met die billen

Twerken is een manier van dansen meestal uitgevoerd door vrouwen met heupdraaiende en billenschuddende bewegingen in een squat positie. Het is een uitdagende move die onderdeel is van de Bounce dansstijl die is ontstaan in de jaren 1980 en ondertussen niet meer is weg te denken uit het dansrepertoire van deze eeuw.

Lees verder

Een workshop twerken leert je stap voor stap hoe ook jij deze move tot in perfectie kunt uitvoeren. Omdat je er vrolijk van wordt en het leuk is om dit samen te doen, is dit een ideale actieve dansworkshop met je vriendinnen. Ook heel geslaagd voor een vrijgezellenfeest.

Na de ontvangst in de dansstudio of op jullie eigen locatie wordt er gestart met een warming-up. Als iedereen warm is kan het twerken beginnen. Jullie werken toe naar een complete voorstelling met applaus voor jezelf. En twerken kent voortaan geen geheimen meer voor je.

Weergave:
4 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01