tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop twerken

Schudden, shaken, trillen met die billen

Twerk workshops die je billen laten schudden!

Leer twerken tijdens een van onze opwindende workshops, beschikbaar in verschillende steden in Nederland of op jouw eigen locatie. Twerken is een dynamische dansstijl die draait om heupdraaiende en billenschuddende bewegingen, uitgevoerd in een squat positie. Ontdek de sensatie van deze uitdagende dansmove die niet meer weg te denken is uit de danswereld van deze eeuw!

Hoe ziet een twerk workshop eruit?

Onze workshops twerken nemen je stap voor stap mee in de kunst van deze opwindende dansstijl. Leer hoe je de bewegingen tot in perfectie kunt uitvoeren onder begeleiding van ervaren instructeurs. En omdat twerken niet alleen een uitdagende, maar ook een leuke en vrolijke activiteit is, is deze workshop perfect om samen met vriendinnen te doen. Het is ook een geweldig idee voor een vrijgezellenfeest dat gegarandeerd voor veel plezier zal zorgen!

Begin de workshop met een warm welkom in onze dansstudio of op jouw eigen locatie. Na een energieke warming-up is iedereen klaar om te beginnen. Hierna leer je de basisprincipes en geavanceerde technieken van het twerken terwijl je werkt aan het perfectioneren van je moves.

Vervolgens werk je samen met je groep toe naar een complete twerk routine. Na afloop van de workshop kunnen jullie met trots jullie eigen voorstelling uitvoeren!

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

Onze twerk workshops zijn geschikt voor iedereen die zin heeft in een leuke en actieve danservaring. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met dansen, onze workshops zijn toegankelijk voor alle niveaus. Het is echter belangrijk op te merken dat ondanks dat twerken er makkelijk uitziet, het toch een intensieve workout kan zijn. Een bepaald niveau van conditie is vereist om leuk te deel te nemen aan de workshop.

Klaar om je billen te laten schudden en te twerken als een pro? Boek nu een van onze twerk workshops en ontdek de sensatie van deze bruisende dansstijl!

Weergave:
9 workshops twerken
Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 13,- tot € 25,- per persoon
3 tot 15 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Halsteren, Breda, Tilburg, 's Gravenmoer, Den Bosch, Eindhoven, Kampen
Bekijk uitje
Vrouwen aan het twerken Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 3 personen
Roosendaal, Breda, Tilburg
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Brabant
Bekijk uitje
Tonen
€ 33,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amsterdam, Hilversum, Alkmaar, Haarlem, Venray, Venlo, Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen, Sneek, Leeuwarden, Drachten, Groningen
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Gelderland, Drenthe, Flevoland en Overijssel
Bekijk uitje
groep vrouwen juichend en lachend in sportieve kleding Tonen
€ 33,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01