tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame

Workshop Trommels en Muziek maken met de hele familie

Omschrijving

Haal alles uit je creativiteit en je muzikaliteit. 'Rammelaar-trommels' voor de kleine deelnemers en 'autoband-trommels' voor de grote mannen en ieder die daartussen valt. Het maakproces wordt regelmatig onderbroken door muzikale dolletjes. Maar pas op…we sluiten af met een echte muzikale voorstelling. Dat lukt iedere groep!

De workshop wordt op maat geschaafd gebaseerd op de groepsgrootte en samenstelling in leeftijd. Soms is de hele workshop met de hele groep, soms laten we de kinderen even spelen, of krijgen ze juist extra workshop aanbod. Op deze manier is er voor elk gezin, familie of vriendengroep een muzikaal creatieve workshop op maat. Met...en dat is heel belangrijk...heel veel humor!

Een vaste prijs is moeilijk te noemen. We kijken graag wat er kan en wat de wensen zijn, daarna volgt de prijs. De richtprijs is € 25,- per persoon voor een groepsgrootte van 10 – 12 personen. Bij grotere groepen wordt er een offerte gemaakt met een aangepaste prijs per persoon. Vraag hiervoor naar meer informatie! Prijs is exclusief € 3,50 materiaalkosten per persoon en exclusief reiskosten (op aanvraag beschikbaar). Het enige wat we van u nodig hebben is een groep goedgehumeurde mensen en een locatie waar we voldoende tafels hebben om te creëren en een goede ruimte om te musiceren (kan dezelfde ruimte zijn uiteraard). En een lekkere kop koffie voor de workshoptrainer!

Vraag hieronder vrijblijvend naar meer informatie!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 100 personen
2 uur
Binnen of buiten
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01