tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops planten en bloemen
Workshop terrarium maken

Creëer een prachtige leefomgeving voor jouw plantjes

Plant je plantjes in een zelfgemaakt terrarium

Als je niet zulke groene vingers hebt en niet elke dag aan planten wilt denken, maar je het wel leuk vindt om wat groens in huis te hebben, kun je aan de slag met de workshop terrarium of workshop ecosysteem maken. Creëer hiermee in een glazen pot of bak een goede leefomgeving voor cactussen en vetplantjes.

Lees verder

Tijdens een gezellige workshop kun je zo met vriendinnen of collega’s mooie composities maken. Zo worden deze terrariums kleine kunstwerkjes voor in jouw huis. Jullie gaan eerst zorgen voor een juiste ondergrond en dan kunnen de plantjes naar eigen smaak geplant worden.

Leuke workshop om te doen tijdens een bedrijfsuitje of met een vriendinnengroep. Lekker iets te drinken en te eten erbij en eventueel nog een andere leuke huisdecoratie workshop en jullie uitje wordt zeker een succes. Thuis kun je nog lang genieten van je eigen miniterrarium met mooie plantjes.

Weergave:
3 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01