starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop tekstborden maken in Tilburg

Wat ga je doen

Je ziet ze echt overal. Houten wandborden met een inspirerende tekst ofwel tekstborden. Groot klein, met een complete tekst of slechts een woord. Van alles is mogelijk. Maar wat ons betreft mag er best wat meer humor in de teksten naar voren komen. Ik bedoel...Home is where ever i am with you..... I love you to the moon and back kennen we nu wel.

Op zich helemaal niets mis mee natuurlijk en als je dit juist leuk en mooi vind kan dat ook. Maar wij vinden het wel leuk om eens wat anders te doen als ander. Dus bijvoorbeeld: I'm up to club bed featuring DJ Pillow & MC Blanket of Home is where the brah comes off...  Het kan wat ons betreft niet ludiek genoeg! We hebben al verschillende malle teksten voor jullie klaarliggen om een keuze uit te maken. Mocht je zelf een tekst willen aanleveren dan is dit tegen een kleine meerprijs ook mogelijk. Deze teksten staan op een speciaal sticker materiaal wat we gaan gebruiken tijdens de workshop tekstborden maken.

We starten de workshop met het beschilderen van een basis bord van 40x50 cm. Er is keuze uit verschillende kleuren. Dan is het tijd voor het pellen van het tekstvel. De teksten zijn er in wit en zwart. Dan laten we zien hoe je de tekst kan aanbrengen op het bord en mogen jullie weer aan de slag. Tot slot werken we het tekstbord nog af met een houten omlijsting. En voilà jouw eigen bord is klaar om een plekje te krijgen in jullie eigen huis.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01