tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops schrijven
Workshop tekstborden maken

Je eigen unieke tekstbord maken, wie wil dat nou niet

De mooiste tekstborden komen van je eigen hand

Ze zeggen wel eens dat beelden meer zeggen dan woorden. Maar met de workshop tekstbord maken kun je met woorden ook iets moois verbeelden. Met een mooi bord dat je beschildert of beschrijft met woorden kun je de prachtigste tekstschilderijen als eyecatcher voor in je huis maken.

Lees verder

Ga met je vriendinnen of collega’s tijdens een vriendinnenuitje, collega-uitje of vrijgezellenfeest aan de slag met woord en bord. Maak een bord met schoolverf zodat je de teksten kunt aanpassen of schilder de letters er p. In verschillende lettertypen komt jouw persoonlijke boodschap aan de lezer goed tot zijn recht.

De workshop tekstbord maken kan in een atelier gevolgd worden of op locatie. Onder deskundige begeleiding en veel leuke voorbeelden ter inspiratie zal de creativiteit rijkelijk vloeien en prijkt er binnenkort ook vaste en mooie exemplaar in jouw huis, hoe leuk zo'n sfeervolle interieurworkshop. Ook al eens gedacht aan een workshop handletteren?

Weergave:
8 workshops tekstborden maken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01