tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop tekstborden maken

Zeg het met woorden met een workshop tekstbord maken

De mooiste tekstborden komen van je eigen hand

Ze zeggen wel eens dat beelden meer zeggen dan woorden. Maar met de workshop tekstbord maken kun je met woorden ook iets moois verbeelden. Met een mooi bord dat je beschildert of beschrijft met woorden kun je de prachtigste tekstschilderijen als eyecatcher voor in je huis maken.

Ga met je vriendinnen of collega’s tijdens e en vriendinnen-uitje, collega-uitje of vrijgezellenfeest aan de slag met woord en bord. Maak een bord met schoolverf zodat je de teksten kunt aanpassen of schilder de letters er p. In verschillende lettertypen komt jouw persoonlijke boodschap aan de lezer goed tot zijn recht.

De workshop tekstbord maken kan in een atelier gevolgd worden of op locatie. Met deskundige begeleiding en veel leuke voorbeelden ter inspiratie zal de creativiteit rijkelijk vloeien en prijkt er binnenkort ook vaste en mooie exemplaar in jouw huis.

Filter 10 uitjes
Weergave:

Er zijn 10 uitjes gevonden

Tonen

Gevoelens onderzoeken & creatief vormgeven

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 35,- tot € 47,50 per persoon
3 tot 12 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Deze workshop is een combinatie van bewust stilstaan bij je gevoelens en een creatief gedeelte waarin je jouw gevoelens een tastbare uitwerking geeft. Zo neem je een aandenken aan een waardevolle workshop mee naar huis.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
6 tot 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Bij ons zet jij jouw quote, betekenisvolle naam of afbeelding, supergaaf weer op een houten bord naar keuze! Je gaat aan het werk met verschillende technieken zoals: verven, spijkerslaan, sjabloneren of keuze uit de vele aanwezige letters en ander creatief materiaal.

Tonen
€ 39,50 tot € 53,50 per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Creatief aan de slag met je eigen Kerst decoratie, leuk voor jezelf maar ook erg leuk om iemand kado te geven! In deze workshop ga je aan de slag met hout, verf (o.a. krijtverf) en sjablonen. Het leuke is dat je niet alleen aan de slag gaat met de aanwezige sjablonen, maar ook met een maatwerk sjabloon die je zelf kan maken. De mogelijkheden van teksten en afbeelding zijn eindeloos!

Tonen
Vanaf € 79,- per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Bij deze workshop gaan we aan de slag met verftechnieken en maak je van een eenvoudig wand paneel een uniek old finished houten wandbord met je eigen hert 'Rudolf'. Vind je dit niet genoeg dan kan het bord nog verder opgemaakt worden met een eigen tekst boven, onder of op het hert. Denk bijvoorbeeld aan 'Welkom' of je eigen (familie) naam.

Tonen
€ 39,95 per persoon
4 tot 100 personen
Apeldoorn
Korte omschrijving

Ken je die leuke wegwijzerbordjes van hout, waarmee je een vakantiegevoel in je tuin of huis creëert? In deze workshop werken we met steigerhouten bordjes en mag je er helemaal je eigen ding van maken!

Tonen
€ 69,- per persoon
1 tot 30 persoon
Hilversum, Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze workshop ga je aan de slag met een boeddha van 55 cm groot. De boeddha is al voor je uit hout gefreesd, zodat je meteen aan de slag kan met het decoreren van jouw boeddha. Met veel kleuren of juist heel rustig en subtiel, deze vorm leent zich goed voor allerlei stijlen.

Tonen

A Piece of Me - Fotobord met puzzelstuk maken

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 49,- per persoon
2 tot 35 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze workshop ga je aan de slag met hout, krijtverf, tekst sjablonen en een 40 centimeter groot puzzelstuk. Je maakt een uniek creatief wandbord, bestaande uit een drieluik en groot XL puzzelstuk. Je kiest zelf welke kleur en stijl je het bord wilt geven. Na het schilderwerk ga je aan de slag met het sticker sjabloon 'A piece of Me', waarmee je de tekst heel mooi op het bord over kan brengen

Tonen
€ 35,- per persoon
2 tot 30 personen
Hilversum, Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze creatieve workshop maak je 2 houten tekstborden met een hart. Met sjablonen zet je een mooie spreuk op het bord zoals: "Volg je hart want dat klopt" of "Things that make me different are the things that make Me!". Heb je een eigen tekst waarmee je graag aan de slag zou willen? Dat kan, al voor € 5,00 kan er een eigen stickersjabloon voor je gemaakt worden.

Tonen
€ 35,- per persoon
4 tot 30 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

Maak je eigen wegwijzerborden met bestaande teksten of met door jullie zelf bedachte tekst! Omdat je met eigen teksten kan werken, wordt het een heel persoonlijk en/of juist humoristisch cadeau. Je maakt 3 borden per persoon, waarbij je werkt met acryl, krijtverf (waterbasis) en sjablonen. Met de tips en trucs geef je in een handomdraai de borden een mooie bewerking, zoals een houtnerf, ibiza of white-wash look.

Tonen
€ 49,- tot € 55,- per persoon
2 tot 30 personen
Nederhorst den Berg
Korte omschrijving

In deze creatieve workshop maak je een sfeervol winters welkomstbord. Er zijn sjablonen aanwezig zodat echt iedereen zo'n gezellige sneeuwpop of gnoom (kabouter) kan schilderen ook wanneer je geen schilder of tekenervaring hebt. Als je het leuk vind leer je hoe je zelf een houtstructuur, white wash of kleurverloop op de achtergrond schildert. Tevens is het mogelijk om een sjabloon met eigen tekst, naam of huisnummer te laten maken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01