tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop Tassen maken van leer

Omschrijving

Je kiest uit meer dan 300 soorten leer, koeienhuid en prints en maak je tas helemaal naar jouw wensen! Je kunt kiezen voor een clutch, handtas, schoudertas, laptoptas, beugeltas of XL shopper... bij elkaar zo'n 70 modellen.
Je snijdt het leer zelf en je doet de bewerkingen die nodig zijn. Onze stikster stikt de tas in elkaar dus ook geschikt voor linkerhanden :-).

Daarna werk je de tas af met een hengsel, logo of nog wat anders. En dan neem je je tas mee naar huis alsof de tas zó uit de winkel komt!

Je betaalt voor de workshop alleen de prijs van de tas. Lunch bij te boeken. Koffie en thee met wat lekkers inclusief.

In ons atelier van 175 m2 staan 3 grote werktafels en een HEPAfilter (wat de KLM ook gebruikt). Zo is een veilige omgeving gegarandeerd.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 49,- per persoon
2 tot 12 personen
4 tot 5 uur
Binnen

Gemiddeld een 9,9 uit 11 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Absoluut TOP

Samen met mijn schoonzusje een geweldige dag gehad. Beide een tas gemaakt die geheel aan onze wensen voldeed. Er wordt goed meegedacht en eventueel modellen aangepast binnen de mogelijkheden. Die van mij was dusdanig bewerkelijk dat er geen tijd meer overbleef voor de naaister om het in elkaar te zetten maar de tas wordt nagestuurd. Prachtige leersoorten waar je uit kunt kiezen en een zeer duidelijke en rustige uitleg en begeleiding door Mara. Wel is het verstandig om even met Mara door te nemen wat de eventuele prijs van de tas gaat worden als je alle materialen hebt uitgezocht want deze kan ongemerkt hoog oplopen maar dan heb je wel een unieke tas van hoge kwaliteit.

Door: Nel

Geweldige workshop!

Geweldige leuke workshop met een lekkere lunch op een mooie locatie met een geduldige gastvrije host (Mara en haar team). echt een aanrader!

Door: Doryn
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01