tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Workshop Tapas maken - Amsterdam

Omschrijving

Op zoek naar een leuke activiteit met je vrienden of collega’s? Samen koken, eten, drinken, lachen en bijpraten is een fantastische combinatie. Een Spaanse kookworkshop is ontzettend geschikt voor zo’n culinair uitje. De mediterrane gerechtjes die jullie gaan maken dragen bij aan een zomerse en vrolijke setting en in onze studio is de sfeer altijd heerlijk ongedwongen. Een fijne plek om bij te praten, iets te vieren en culinaire inspiratie op te doen.

Geniet samen met je collega’s of vrienden van een Tapas avond en ontdek elkaars culinaire talenten. Wil je eens kletsen over de verschillende mogelijkheden bij Kunst&Kook neem dan vooral contact met ons op. In samenspraak met met jou maken we er een heerlijke avond.

Wij geven veel verschillende kookworkshops. Je kunt ook denken aan: Sushi, Italiaans, Surinaams, Indonesisch, Japans, Arabisch, Libanees en meer. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
6 tot 25 personen
Ongeveer 3 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01