starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Workshop Tai Chi op locatie - Tai Chi in Bedrijf

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,1
Uit 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Tai Chi in Bedrijf

Bedrijfsuitje voor Abn Amro groep managers: Hi, Wij hebben de Workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching. Jack van der Meulen, Vice President ABN AMRO

woensdag, 21 augustus 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke teambuilding

Yunio met 100 personen: Op een mooie middag hebben wij in een prachtige tuin met 100 collega’s genoten van de Tai Chi workshop onder zeer deskundige begeleiding van Isabelle Schuurman van Tai Chi in Bedrijf. Naast leerzaam ook heel erg gelachen! Een aanrader!

maandag, 22 juli 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Tai Chi in Bedrijf

IJssalon min12 “Wij vonden de workshop enorm leuk...”

woensdag, 10 juli 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Tai Chi in Bedrijf Bedrijfsuitje

KLM “Isabelle, nog bedankt voor de leuke workshop en inderdaad iedereen was enthousiast! Groeten, Esther Zwieserijn.”

donderdag, 13 juni 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke avond

Een avondje met Tai Chi in Bedrijf werd een groot succes. Niet alleen omdat Isabelle in staat is om met haar presentatie een groep snel voor zich te winnen. Maar ook vanwege de goede uitleg en alle hilariteit. Nogmaals dank voor de erg leuke avond!

zondag, 2 juni 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

dag Tai Chi en mindfulness

Klaas Vos "Isabelle heeft een verrassende aanpak in het werken met groepen. Ze laat mensen zien hoe ze bezig zijn en hoe ze hun contactmogelijkheden en hun energie beter kunnen gebruiken. Het gaat er intensief aan toe, maar het is toch niet te confronterend, doordat ze alles met veel humor weet te brengen."

zaterdag, 18 mei 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Jaarlijkse uitje

Bedrijfsuitje voor Brocacef met 40 personen: Als onderdeel van ons jaarlijks uitje hadden we als starter een workshop ’karate voor slakken’. Alleen de omschrijving al bracht ons aan het lachen! Heerlijk ontspannend, humoristisch en vooral gezelligheid! Met dank aan een zeer enthousiaste Isabelle Schuurman. Kortom een aanrader!

donderdag, 2 mei 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Start van de teambuildingsdag

Ministerie van Verkeer en Waterstaat
A.Lastdrager: “Nogmaals hartelijk dank voor de zeer inspirerende Tai Chi Workshop. Het team heeft het als een prettige start van onze teambuilding ervaren.”

zondag, 28 april 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enthousiaste verhalen

ONVZ Zorgverzekeraar ¨ Overigens hoor ik nog steeds heel enthousiaste verhalen van de collega's. Vooral leuk omdat de meesten eerst erg sceptisch waren.

maandag, 25 maart 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd bedrijfsuitje

ING “Iedereen vond het erg geslaagd!”

maandag, 25 maart 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kunst van leidinggeven

Deloitte met 140 personen: Met 140 collega´s in een prachtige locatie: Oceanium Diergaarde Blijdorp een zeer goede opstart van de dag met de Tai Chi workshop van Isabelle Schuurman, voldeed volledig aan de verwachtingen met alle metaforen naar het bedrijfsleven! Isabelle, dank voor de plezierige workshop die je geleid hebt. De medewerkers van de bank en ik vonden het een fijne ervaring en een goede toevoeging aan het programma!

dinsdag, 26 februari 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Training voor leidinggevenden

Schouten en Nelissen (management,organisatie, training en opleiding) P. Sevinga, projectleider: “Ik was erg onder de indruk van jouw aanpak en het gemak waarmee je ook uitstapjes kan maken naar leiderschapsitems.”

dinsdag, 12 februari 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Management development

Dura Vermeer (directie en partners) A. Dielwart: “Nogmaals dank voor de leuke workshop vorige week. De reacties waren onverdeeld heel enthousiast. “

zondag, 10 februari 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagde middag

Psyq:"Nogmaals bedankt voor de zeer geslaagde middag!”

donderdag, 24 januari 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspirerend

“Hoi Isabelle, Ik wil je nogmaals bedanken voor de leuke en interessante workshop van vorige week en zeker ook voor het inspirerende gesprek dat we daarna hebben gehad aan tafel bij 'het Paradijs.' Het heeft me onder meer bewust gemaakt hoe ik mijn energie goed kan gebruiken.”

zondag, 6 januari 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dag met het bedrijf

Tempo Team: “Vol lof over de aanpak en begeleiding door Isabelle.”

zaterdag, 15 december 2012
Prijs
Op aanvraag
Aantal
20 tot 200 personen
Plaats
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01