starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop taart maken

Lik je vingers af bij een van deze taart-bak workshops

Workshop taarten maken, je maakt iets leuks én iets lekkers

Voor echte smulpapen en zoetkauwen is een workshop taarten maken een uitstekend idee. En taarten maken is altijd fantastisch leuk om met elkaar te doen. Een workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen of als gezellig vriendinnenuitje om samen iets lekkers te bereiden, werkt ook zeer ontspannend en levert vaak de mooiste resultaten op.

Nadruk kan liggen op het recept en de baktechnieken of meer op het decoreren van de taart zelf. Uiteraard worden er met verschillende ingrediënten gewerkt. Zo wordt marsepein vaak gebruikt als decoratie, terwijl chocolade juist vaak een smaakbepalende factor is. Naast het traditionele taart maken ligt soms de nadruk meer op de vorm en moet het er allemaal schitterend uitzien.

Of je deze workshop nu in een bakatelier doet, het op locatie door een professioneel bedrijf laat verzorgen of gezellig in je eigen keuken, dit wordt sowieso een onvergetelijke ervaring, om je vingers bij af te likken!

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Heel Holland bakt en jullie doen mee: maak de heerlijkste baksels

Bakkers klaar, bakken maar. Deze gevleugelde woorden zullen ook jullie inspireren tot het bakken van taarten en gebakjes tijdens deze heerlijke bak workshop. Laat je met je gezelschap vrienden, vriendinnen, collega’s of familie meenemen op een culinaire workshop vol handige tips, originele recepten en heerlijke baksels.

Prijs
Vanaf € 39,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Rotterdam, Dordrecht, Harderwijk
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Workshop taarten maken bij De Vrolijke Taart

De vrolijke Taart verzorgt allerlei workshops voor volwassenen.

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01