tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops bakken
Workshop taart maken

Lik je vingers af bij een van deze taart-bak workshops

Workshop taarten maken, je maakt iets leuks én iets lekkers

Voor echte smulpapen en zoetkauwen is een workshop taarten maken een uitstekend idee. En taarten maken is altijd fantastisch leuk om met elkaar te doen. Een workshop als vrijgezellenfeest voor vrouwen of als gezellig vriendinnenuitje om samen iets lekkers te bereiden, werkt ook zeer ontspannend en levert vaak de mooiste resultaten op.

Lees verder

Nadruk kan liggen op het recept en de baktechnieken of meer op het decoreren van de taart zelf. Uiteraard worden er met verschillende ingrediënten gewerkt. Zo wordt marsepein vaak gebruikt als decoratie, terwijl chocolade juist vaak een smaakbepalende factor is. Naast het traditionele taart maken ligt soms de nadruk meer op de vorm en moet het er allemaal schitterend uitzien.

Of je deze workshop nu in een bakatelier doet, het op locatie door een professioneel bedrijf laat verzorgen of gezellig in je eigen keuken, dit wordt sowieso een onvergetelijke ervaring, om je vingers bij af te likken!

Weergave:
4 workshops
Verschillende feestelijke taarten Tonen
Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland
Bekijk workshop
Een grote chocolade taart Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 3 beoordelingen

Patisserie taartworkshop in Naaldwijk

€ 70,- per persoon
1 tot 6 personen
Naaldwijk
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?