starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop stuntman

Stunt er op los met deze heftige workshop voor stuntmannen en stuntvrouwen

Test je stunt-kunsten en beleef de wereld van de stuntman

Neem een kijkje in de wereld van het stunten met een workshop stuntman. Een bijzondere workshop waar je voor een dag stuntman of stuntvrouw kan zijn, uiteraard onder deskundige begeleiding. Voel de adrenaline stromen door zelf spectaculaire stunts uit te halen die je nog lang bij zullen blijven. Een uiterst sportief en actief, maar vooral ook spannend uitje.

Een workshop stuntman is natuurlijk ook geschikt voor vrouwen die van een uitdaging houden. krijg les in het springen door een brandend raam, een film gevecht of een auto botsing ervaren. Leuk als teambuilding bij een bedrijfsuitje, maar ook als actief vriendenuitje of speciaal vrijgezellenfeest een absolute topervaring.

Als activiteit aan de extreme kant, maar wanneer je met degelijke instructies alles uitgelegd krijgt, kom je erachter dat alles draait om het controleren van de situatie, waarbij angsten en onzekerheden anders liggen dan je in eerste instantie denkt.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Stuntrijder voor 1 dag in Almere

Kom naar Almere voor een workshop Stuntrijden voor 1 dag. Op deze dag kunnen allerlei waanzinnige stunts uitgevoerd worden, onder leiding van een ervaren stuntman die zijn sporen als professionele stuntman al ruimschoots heeft verdiend.

Prijs
Vanaf € 79,00 per persoon
Aantal
6 tot 12 personen
Plaats
Almere
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Stuntman voor 1 dag

Weet wat je te wachten staat bij 1 dag stuntman? Een superspannend spektakel, geheel ongevaarlijk, waarbij zeer veel facetten van het ‘stunten’ aan bod komen.

Prijs
Vanaf € 29,50 per persoon
Aantal
6 tot 90 personen
Plaats
Almere
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01