Stuntman
Stap in de wereld van de stuntman

Zoek een activiteit

Test je stunt-kunsten en beleef de wereld van de stuntman

Neem een kijkje in de wereld van het stunten met een workshop stuntman. Een bijzondere workshop waar je voor een dag stuntman of stuntvrouw kan zijn, uiteraard onder deskundige begeleiding. Voel de adrenaline stromen door zelf spectaculaire stunts uit te halen die je nog lang bij zullen blijven. Een uiterst sportief en actief, maar vooral ook spannend uitje.

Een workshop stuntman is natuurlijk ook geschikt voor vrouwen die van een uitdaging houden. krijg les in het springen door een brandend raam, een film gevecht of een auto botsing ervaren. Leuk als teambuilding bij een bedrijfsuitje, maar ook als actief vriendenuitje of speciaal vrijgezellenfeest een absolute topervaring.

Als activiteit aan de extreme kant, maar wanneer je met degelijke instructies alles uitgelegd krijgt, kom je erachter dat alles draait om het controleren van de situatie, waarbij angsten en onzekerheden anders liggen dan je in eerste instantie denkt.

Vanaf € 29,50 per persoon
6 tot 90 personen
Weet wat je te wachten staat bij 1 dag stuntman? Een superspannend spektakel, geheel ongevaarlijk, waarbij zeer veel facetten van het ‘stunten’ aan bod komen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties