tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Workshop stoer buitenkoken op houtvuur

Omschrijving

Wil je met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's een échte unieke kookworkshop? Kies dan voor één van onze Buitenkoken op Houtvuur kookworkshops. Wij koken uitsluitend op houtvuur & briketten en met biologische & streekgebonden producten.

Hoe ziet de dag eruit? We starten uiteraard met een drankje en uitleg van het buitenkoken. Met welke materialen ga je aan de slag? Volop aandacht voor de Dutch oven, driepoot met roosters en bakplaten, maar ook de rookoven. Daarna worden er kleine groepjes gevormd die samen gaan werken aan het gerecht. Elk gerecht is uniek en de kans is zeer groot dat je dit nog nooit bereid hebt. Des te leuker dus!

Afhankelijk van de kookworkshop is er een uitgebreid menu met de lekkerste, pure en verse producten uit de omgeving. Gemiddeld worden er ongeveer 10 gerechten bereid. Dit is afhankelijk van het aantal gasten. Na de uitleg van de materialen en het menu gaat iedereen aan het werk onder het genot van een drankje. Buitenkoken op houtvuur is slow cooking dus... geen haast en vooral genieten met elkaar. Iedereen krijgt een taak. Snijden, vuur aanhouden, rookoven warm krijgen, vis schoonmaken en als er niet voldoende hout is, hakken!

Onze kookworkshops zijn uit te breiden met verrassende Streekbelevingen. Je gaat dan op de fiets, step, auto of scooter langs de lokale boeren om zelf je ingrediënten te scoren! Elke boer vertelt vol passie over zijn vak en her en der krijg je nog een lekkere proeverij! Wil je dus lekker genieten, bezig zijn, borrelen, ontspannen, kletsen én lekker eten? Dan zijn wij het bureau voor een geweldige dag!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 50,- per persoon
15 tot 200 personen
3 tot 4 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01