starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop stoer buitenkoken op houtvuur

Wat ga je doen

Wil je met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's een échte unieke kookworkshop? Kies dan voor één van onze Buitenkoken op Houtvuur kookworkshops. Wij koken uitsluitend op houtvuur & briketten en met biologische & streekgebonden producten.

Hoe ziet de dag eruit? We starten uiteraard met een drankje en uitleg van het buitenkoken. Met welke materialen ga je aan de slag? Volop aandacht voor de Dutch oven, driepoot met roosters en bakplaten, maar ook de rookoven. Daarna worden er kleine groepjes gevormd die samen gaan werken aan het gerecht. Elk gerecht is uniek en de kans is zeer groot dat je dit nog nooit bereid hebt. Des te leuker dus!

Afhankelijk van de kookworkshop is er een uitgebreid menu met de lekkerste, pure en verse producten uit de omgeving. Gemiddeld worden er ongeveer 10 gerechten bereid. Dit is afhankelijk van het aantal gasten. Na de uitleg van de materialen en het menu gaat iedereen aan het werk onder het genot van een drankje. Buitenkoken op houtvuur is slow cooking dus... geen haast en vooral genieten met elkaar. Iedereen krijgt een taak. Snijden, vuur aanhouden, rookoven warm krijgen, vis schoonmaken en als er niet voldoende hout is, hakken!

Onze kookworkshops zijn uit te breiden met verrassende Streekbelevingen. Je gaat dan op de fiets, step, auto of scooter langs de lokale boeren om zelf je ingrediënten te scoren! Elke boer vertelt vol passie over zijn vak en her en der krijg je nog een lekkere proeverij! Wil je dus lekker genieten, bezig zijn, borrelen, ontspannen, kletsen én lekker eten? Dan zijn wij het bureau voor een geweldige dag!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01