starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop stippen met porseleinverf op servies

Wat ga je doen

Binnen 5 minuten ben je besmet met het stipvirus, want stippen is zo leuk om te doen! Rustgevend, ontspannend en tijd genoeg om gezellig bij te praten met je vriend(inn)en. We leggen kort de basisregels uit, waarna je meteen zelf aan het stippen gaat. Met stipstokjes ga je eerst op een oefentegeltje proberen hoe het werkt. Dan kies je iets uit de uitgebreide collectie serviesgoed om je eigen pronkstukje te maken.

En gaat er iets fout? Niks aan de hand, ook leren we je hoe je een foutje kunt herstellen. Het is heel leuk om te doen, we verkopen ook startpakketjes voor als je thuis verder wilt gaan stippen. Deze workshop is inclusief gebruik van stipmateriaal en porseleinverf, en inclusief serviesgoed naar keuze.

We houden ook regelmatig thema-stippen zoals Kerst-stippen, Paas-stippen en Valentijn-stippen. Vraag ernaar als je daar iets mee wilt doen. Ons doel is om iedereen iets leuks te laten maken waar hij of zij ook iets aan heeft. Kom je met 1, 2 of 3 personen? Dan kun je in ons atelier in Noordeloos aansluiten bij een open workshop. Kom je met een groepje vanaf 4 personen? Dan kun je je eigen datum reserveren (mits deze nog vrij is). Vraag naar de mogelijkheden!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01