starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Met verf en kwast stippen op porselein en servies tijdens deze creatieve workshop

Workshop stippen

Een dotje van een workshop: schilder met stippen tijdens workshop dot painting

De Aboriginals deden het al duizenden jaren geleden en ook Vincent van Gogh en andere impressionisten hebben er een variant van ontwikkeld. Dot painting, schilderen met stippen, is van alle tijden en ook nu weer helemaal hip.

Met stippen in allerlei kleuren en variërend in grootte kun je de mooiste patronen maken die niet misstaan bij jou thuis aan de muur. Dus kom met je vriendinnen, familie of collega’s de workshop doen die met stip bovenaan staat op het gebied van creativiteit, ontspanning en gezelligheid.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Vintage, een mandala stippelen op een oude LP, hoe bijzonder is dat! Ga terug in de tijd en beleef deze unieke workshop. Schilderen met stippen wordt ook wel dotpainting genoemd. Het is een traditionele schildertechniek afkomstig van de Australische Aboriginals. Begeleiding door een docent tekenen en schilderen.

Prijs
Vanaf € 27,50 per persoon
Aantal
10 t/m 24 personen
Locaties
Oirschot
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Jullie gaan je eigen bordjes versieren met ontelbare stippen in allerlei kleuren en groottes tijdens deze zeer ontspannende workshop servies stippen.

Prijs
€ 35,50 per persoon
Aantal
10 personen
Locaties
Mogelijk in meerdere plaatsen in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Ervaar zelf eens hoe heerlijk het is om heel veel stippen te gaan zetten op een serviesstuk uit ons assortiment. Je leert tijdens deze workshop de kneepjes van het vak en gaat naar huis met een prachtige creatie die je ook echt kan gebruiken!

Prijs
€ 35,00 per persoon
Aantal
6 tot 10 personen
Locaties
Enschede
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01