tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer media workshops
Workshop stemacteren

Leer jouw stem gebruiken als stemacteur en voice-over

‘Ik ben … en ik doe Mickey Mouse na…’ De stemmetjes in een tekenfilm of een commercial lijken heel natuurlijk, maar er gaat een heleboel oefening en techniek achter schuil. Met de stem moet de juiste emotie en timing overgebracht worden en dat is een vak op zich.

Lees verder

Een ervaren stemacteur praat jullie hier graag over bij tijdens een workshop stem acteren. Welk stemmetje hoort bij welk personage en hoe breng je de goede boodschap over? Jullie krijgen mooie ervaringsverhalen en voorbeelden, stemoefeningen en oefenscripts om uiteindelijk een stemdemo in te spreken die je meekrijgt als audiobestand.

Deze workshop is heel leuk om te doen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s en kan zo ongeveer overal plaatsvinden omdat er gewerkt wordt met een professionele mobiele opnamestudio. Bij een groter aantal deelnemers wordt in kleinere groepen gewerkt met meerdere hoorspelen en begeleiders.

Weergave:
1 workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?