tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer ambachtelijke creatieve workshops
Workshop smeden

Als een echte smid zelf aan het vuur staan

Ontdek de kunst en ambacht van het smeden

Stap binnen in de fascinerende wereld van het smeden! Tijdens onze workshops smeden leer je het ijzer te smeden terwijl het heet is, onder leiding van een ervaren en gediplomeerde smid. Of je nu nog nooit een hamer hebt vastgehouden of nog nooit een aambeeld van dichtbij hebt gezien, bij ons is iedereen welkom. Kom langs met vrienden of collega’s en ontdek het geheim van de smid.

Teambuilding en bedrijfsevenementen

Er zijn tal van gelegenheden waar bedrijven bij stil kunnen staan, van het afsluiten van een project tot het vieren van een jubileum. In onze authentieke smederij smeed je niet alleen metaal, maar ook onderlinge banden. Onze workshops zijn perfect voor teambuilding en bedrijfsevenementen waar de vonken vanaf vliegen.

Laat je zintuigen ontwaken

Voel de sensatie van het vormgeven van ruw staal tot een meesterwerk met behulp van het hete vuur en weloverwogen slagen op het juiste moment. Deze unieke ervaring brengt je in contact met het proces, waarbij je gevoel en bewustzijn voor het ambacht weer tot leven komen. In de snelle, virtuele wereld van vandaag is ambachtelijk smeden een welkome herinnering aan het procesmatig werken en het samenspel van techniek, inzicht en kracht.

Ervaar de kracht van ambachtelijk smeden

Ambachtelijk smeden is meer dan alleen een vaardigheid - het is een ervaring van procesmatig werken die mensen in contact brengt met zichzelf en de echte, zintuiglijke wereld. Het vereist wilskracht, doorzettingsvermogen en een diepe verbinding met het ambacht. Laat je inspireren door de kunst van het smeden en ervaar de kracht van creatie met vuur en staal.

Weergave:
2 workshops smeden
Twee dames aan het smeden Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Workshop Smeden in Huizen

Vanaf € 85,- per persoon
8 tot 14 personen
Huizen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01