starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Smartlappen Zingen Utrecht - Domstad Evenementen

Wat ga je doen

Schraap je stembanden voor onze Workshop Smartlappen Zingen in Utrecht. Een fantastische happening waarbij jij jouw zangtalenten op smartlapgebied kunt ontwikkelen.

Uit een repertoire van 40 liedjes heb je het voor het kiezen en kun je onder begeleiding van een accordeonist je zangvermogen uittesten.

In een aparte locatie hartje Utrecht gaan we in het laatste halfuur jouw zangkunsten ook opnemen op een CD, die je tegen een kleine vergoeding mee naar huis mag nemen.
Een muzikaal uitje waar het plezier van afstraalt en waar je als bedrijfsuitje of groepsuitje de grootste lol aan zult beleven.

Kom ook naar Utrecht voor een workshop Smartlappen Zingen en wie weet word je nog eens ontdekt.

Als extra optie kunnen wij aan het begin een ervaren zangjuf regelen voor de fijnste kneepjes van het vak.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01