starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop slippers versieren - De zomer kan beginnen!

Wat ga je doen

Als de zon weer gaat schijnen en je blote voeten weer tevoorschijn komen, is een mooie slipper een gewild accessoire. Met de workshop slippers versieren creëer je je eigen unieke paar slippers voor de zomer.

Tijdens deze workshop slippers versieren draait het om kleur, kralen, lintjes en gezelligheid. Kies een kleur of kleurcombinatie en maak van een simpele slipper iets heel bijzonders. Dankzij speciale technieken blijven de materialen goed vastzitten en kunnen jullie de hele zomer shinen met deze unieke slippers.

Kom slippers versieren tijdens een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje, teamuitje of met vriendinnen of familie. We gaan er een feestje van maken. Deze workshop is op onze top locaties te doen in Harderwijk, Nijmegen, Assen, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Dordrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Turnhout. Ook is hij uit te breiden met extra’s op het gebied van hapjes & drankjes.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke locatie je voorkeur heeft!
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01