starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop slippers pimpen

Workshop slippers pimpen voor het perfecte, kleurrijke zomergevoel

Het ultieme zomergevoel beleef je tijdens een workshop slippers pimpen

Als de zomer in aantocht is of om vast in zomerse sferen te komen is de gezellige workshop slippers pimpen een buitengewoon goed idee. Willen jullie je op het strand onderscheiden met unieke teenslippers die jullie zelf versieren, dan is deze ludieke en creatieve workshop een must.

Maak gebruik van allerlei materialen om de basic teenslippers die beschikbaar gesteld worden, helemaal te pimpen tot unieke creaties. Gebruik hiervoor glitters, kralen, parels, bedeltjes, bloemetjes en lintjes komt de beste fantasie in je naar boven en beleef je een paar hele leuke uurtjes vol creativiteit.

Doe deze workshop als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of bedrijfsuitje. Dit kan in een speciaal workshopatelier of op een nader te bepalen locatie en zelfs bij iemand thuis. Wil je er met zijn allen een gezellig uitje van maken, kun je deze creatieve activiteiten ook combineren met een gezellige High Tea.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes voor meiden onder elkaar met onze Workshop Slippers pimpen.
Een workshop voor vrouwen die zich het komende seizoen op het strand met hun teenslippers willen onderscheiden met hun eigen creatie.

Prijs
Vanaf € 25,00 per persoon
Aantal
Vanaf 5 personen
Locaties
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Als de zon weer gaat schijnen en je blote voeten weer tevoorschijn komen, is een mooie slipper een gewild accessoire. Met de workshop slippers versieren creëer je je eigen unieke paar slippers voor de zomer.

Prijs
Vanaf € 34,95 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Harderwijk, Eindhoven, Nijmegen, Apeldoorn, Assen, Turnhout
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01