starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop siersmeden

Creëer mooie objecten met ijzer en vuur tijdens een workshop siersmeden

Smeed het ijzer als het heet is met een van deze vurige uitjes

Als je wilt meemaken hoe het er in een siersmederij aan toegaat en zelf ook eens aan de slag wilt, moet je meedoen aan de workshop siersmeden. Siersmeden doe je in een daarvoor speciaal ingericht atelier, waar je met vuur en blaasbalg en ijzer aan de slag gaat.

Smeedworkshops zijn onder te verdelen in twee categorieën. Je kunt leuke voorwerpen smeden. Decoratieve objecten, zoals hekwerken, een zonnewijzer, een mooi naambord van letters die aan elkaar zijn gesmeed of sierafbeeldingen voor aan de muur. Voor het fijnere werk kun je ook een workshop sieraden maken volgen, om een mooie ring of een fraaie ketting te smeden.

Een creatieve workshop voor mannen of vrouwen met collega’s een vriendengroep of voor tijdens een vrijgezellenfeest.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

1,5 meter

Leer het ijzer smeden als het heet is! Een workshop smeden is een ervaring voor het leven. Onder leiding van gediplomeerd smid Annelied van Dijk ga je aan de slag in een authentieke smederij. Niet eerder een hamer vastgepakt? Nooit een aambeeld van dichtbij gezien? Geen probleem. Kom langs met vrienden of collega’s en ontdek het geheim van de smid.

Prijs
Vanaf € 60,00 per persoon
Aantal
Vanaf 4 tot 14 personen
Locaties
Huizen
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Ben jij gek op sieraden en heb je altijd al willen weten hoe die nou eigenlijk gemaakt worden? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Maak je eigen zilveren ring of hanger en leer meer over hoe edelsmeden in zijn werk gaat. In een ochtend of een middag hamer, buig, schuur, soldeer en polijst je je eigen sieraad.

Prijs
€ 65,00 per persoon
Aantal
1 tot 6 personen
Locaties
Hattem
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01