tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop sieraden maken met kralen in Oss

Wat ga je doen?

Als kind heb je vast wel eens een mooie ketting of armband geregen van kleurige kralen. Het rijgen op zich was toen al een hele ervaring. Maar sieraden en andere accessoires van kralen zijn voor alle leeftijden. Daarom is een workshop met kralen waarbij je zelf je eigen unieke accessoires met kralen maakt een superleuk idee voor een vriendinnen- of bedrijfsuitje of een verjaardagsfeestje.

Na een hartelijke ontvangst gaan jullie aan de slag of liever gezegd aan het rijgen. Er zijn kralen in alle mogelijke kleuren, vormen en maten en de mogelijkheden hiermee zijn ook heel gevarieerd. Armbanden, kettingen, sleutelhangers, tassenhangers en raamdecoraties zijn daar voorbeelden van.

De workshopbegeleidster geeft uitleg en begeleidt jullie in haar gezellige atelier in Oss. Koffie, thee of een ander lekker drankje zitten bij de workshop inbegrepen. In overleg is er in aanvulling ook een warme of koude hap te regelen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 8 personen
2 tot 2,5 uur
Oss
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01