tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop sieraden maken in Marknesse

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop heb je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke sieraden te maken. Of je nu graag armbanden, kettingen of oorbellen wilt creëren, wij bieden een uitgebreide selectie kralen en materialen aan om uit te kiezen. Op deze manier kun je een prachtige set sieraden maken die perfect past bij jouw stijl en voorkeuren.

We bieden twee opties voor de workshopduur, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt deelnemen aan een workshop van 1 1/2 uur voor slechts € 30.00 per persoon. Als je meer tijd wilt besteden aan het ontwerpen en maken van je sieraden, is er ook een workshop van 2 1/2 uur beschikbaar voor € 40,00 per persoon. Wat je keuze ook is, onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en je helpen bij elke stap van het proces.

Het beste van alles is dat je na afloop van de workshop naar huis gaat met je zelfgemaakte, unieke sieraden die perfect passen bij je eigen outfit. Elk stuk dat je maakt, zal een weerspiegeling zijn van je creativiteit en persoonlijke stijl.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve activiteit, waarbij je je eigen sieraden kunt maken, ben je bij ons aan het juiste adres. Schrijf je in voor onze workshop en ontdek de vreugde van het maken van je eigen accessoires!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 40,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 50 personen
Vanaf 1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01