starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Maak een uniek beschilderd servies met deze creatieve workshop

Beoordelingen Workshop servies schilderen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,4
Uit 13 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super origineel!

Met het teamuitje hebben we elk een prachtige set bordjes gemaakt. De uitleg was zeer goed; de techniek is echt eenvoudig maar de resultaten zijn erg bijzonder. Wij komen zeker nog een keer terug!! Dank jullie wel!

maandag, 13 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Thanks :-)

Bedankt voor het verzorgen van de leuke creatieve workshop.

donderdag, 6 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete verrassing !!

We hebben een superleuke vrijgezellenmiddag gehad ! Ondanks dat het uit het programma was konden we toch pumppimpen, dit was ontzettend leuk om te doen.
Marleen, bedankt voor het begeleiden van 15 kakelende kippen

woensdag, 10 september 2014
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop sieraden maken

Afgelopen maand (augustus) bij de inloopworkshop sieraden maken geweest. Keus uit veel materialen, diverse technieken. Een fijne, rustige sfeer en goede uitleg. Ik kom zeker nog eens terug!

vrijdag, 30 augustus 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vrijgezellenfeest 17-08

Op zaterdag 17-08 hebben wij ons vriendin voor een dag ontvoerd aangezien zij erg creatief is zijn we bij Lucie geweest en hebben erg genoten van de ochtend bedankt voor de gastvrijheid en het feit dat wij met leuke creaties weer naar buiten gingen.

woensdag, 21 augustus 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop tuinkabouters beschilderen

Met een groep van 14 meiden hebben we tijdens een vrijgezellenfeestje tuinkabouters beschilderd. Erg leuke en creatieve workshop, waarbij veel gelachen is! De workshop was uitstekend verzorgd met allemaal lekkers en werd goed begeleid vanuit Galerie Lucie. Kortom een aanrader!

dinsdag, 4 juni 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Koe schilderen

Wij hebben afgelopen zaterdag de workshop koe schilderen gedaan. Wat was het ontzettend leuk! In een zeer gemoedelijke sfeer gewoon aan huis hebben we het ontzettend gezellig gehad. Lucie is een ontzettend gezellig mens die ervoor zorgt dat je een gezellige creatieve dag hebt.

maandag, 6 mei 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

hr

We hadden een schilder workshop georganiseerd voor het vrijgezellenfeest voor een creatieve vriend van ons die gaat trouwen. Het duurde even voordat het creatieve kwartje viel bij de rest, maar al snel waren we met z'n allen druk bezig. Het was leuk en ontspannend. Ik kan het zeker aanbevelen!

dinsdag, 16 april 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop schilderen

Op zaterdag 6 april gingen wij met ons gezin een workshop schilderen volgen bij Galerie Lucie. Het was een verrassing voor m'n moeders verjaardag. Zij mocht bepalen wat ze wilde maken met ons, toen gingen we met z'n negenen aan het werk en er is een mooi resultaat uit gekomen wat nu een plekje heeft in ons huis. We vonden het allemaal ontzettend leuk en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

donderdag, 11 april 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Slippers pimpen

Leuke workshop, knusse ruimte in Breukelen. Goed te doen voor wel/niet crea-bea's!

zondag, 31 maart 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk

Als verrassing voor mijn vriendin op haar verjaardag hebben we met onze dochters (7 en 9) een workshop sandalen versieren gedaan bij Lucie. Alle dames hebben er erg van genoten, een leuk en dankbaar projectje dat je ook echt kunt afmaken - en meenemen. Onze meiden vonden het met kralen aan de slag gaan geweldig. Bedankt voor de gezellige en goed verzorgde workshop Lucie!

donderdag, 28 maart 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop schilderen

Op zaterdag 2 maart werd ik als verrassing meegenomen door mijn buren naar Breukelen voor een workshop schilderen.
Bij Lucie thuis in het tuinhuis annex atelier zijn we met z'n zevenen aan de slag gegaan met een schilderij van 1 bij 1 meter. Omdat het mijn verjaardagskado werd mocht ik het onderwerp bepalen. Dat was nog niet gemakkelijk om direct iets te verzinnen maar al snel wist ik dat het een schilderij met van die gezellige dikke dames moest worden. Vol enthousiasme, goede samenwerking en af en toe een aanwijzing van Lucie hebben we een schitterend schilderij geproduceerd. Thuis de finishing touch aangebracht en inmiddels heeft het doek een plekje aan de muur gekregen. Bedankt buurtjes en bedankt Lucie voor de creatieve middag, lekkere thee en snoepjes.

zondag, 17 maart 2013
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Sieraden workshop

Op 9 maart heb ik samen met mijn (schoon)zussen een workshop sieraden maken gedaan bij galerie Lucie. Wat is dat ontzettend leuk! Al eerder hebben wij diverse workshops gedaan maar wat het fijne is bij Lucie dat je alles zelf doet. Kom je er niet uit? Dan praat ze je er door ipv dat zij het doet. Een middagje met kopjes thee, lekkers en een mooi eindresultaat.

donderdag, 14 maart 2013

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01