tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Workshop servies schilderen - Kom naar ons atelier in Den Bosch

Omschrijving

Voor creatieve workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Midden in het centrum van Den Bosch vind je een creatieve winkel waar je ook zelf aan de slag kunt tijdens een workshop servies schilderen. Samen met ons creatieve team maken jullie precies datgene wat je graag zou willen. Je hoeft zeker geen expert te zijn of ervaring te hebben om met een goed resultaat naar huis te gaan.

Naast een voorstelling kun je ook kiezen voor het maken van een (grafisch) patroon. We laten je graag zien hoe je een vorm op kan zetten of helpen je daarbij. En willen jullie graag in een bepaalde stijl schilderen? Laat het van te voren even weten, dan verdiepen we ons er alvast in en liggen er wat voorbeelden voor jullie klaar. Totdat het servies is afgebakken, kun je gewoon nog corrigeren dus je kunt naar hartenlust oefenen en testen voor je aan het echte werk begint.

Iedereen kan kiezen uit meer dan 40 verschillende servies stukken van tapasschalen en sausbakjes tot eierdopjes en van een theepot tot olie- of azijnflesjes of een sushi bord. Natuurlijk is het ook mogelijk om gezamenlijk een servies te maken.

Leuk als cadeau voor de vrijgezel, als kraamcadeau of om te gebruiken met je team bijvoorbeeld.

GeĂ¯nteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 34,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 tot 2,5 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01