starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop servies schilderen in Den Bosch

Wat ga je doen

Voor creatieve workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Midden in het centrum van Den Bosch vind je een creatieve winkel waar je ook zelf aan de slag kunt tijdens een workshop servies schilderen. Samen met ons creatieve team maken jullie precies datgene wat je graag zou willen. Je hoeft zeker geen expert te zijn of ervaring te hebben om met een goed resultaat naar huis te gaan.

Naast een voorstelling kun je ook kiezen voor het maken van een (grafisch) patroon. We laten je graag zien hoe je een vorm op kan zetten of helpen je daarbij. En willen jullie graag in een bepaalde stijl schilderen? Laat het van te voren even weten, dan verdiepen we ons er alvast in en liggen er wat voorbeelden voor jullie klaar. Totdat het servies is afgebakken, kun je gewoon nog corrigeren dus je kunt naar hartenlust oefenen en testen voor je aan het echte werk begint.

Iedereen kan kiezen uit meer dan 40 verschillende servies stukken van tapasschalen en sausbakjes tot eierdopjes en van een theepot tot olie- of azijnflesjes of een sushi bord. Natuurlijk is het ook mogelijk om gezamenlijk een servies te maken.

Leuk als cadeau voor de vrijgezel, als kraamcadeau of om te gebruiken met je team bijvoorbeeld.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01