starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Creatieve schilder workshops

Beoordelingen Workshop schilderen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 77 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 77

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super workshop!

Gezellige workshop gehad. Heel veel keus uit beeldjes om te schilderen!
Astrid is een hartelijke vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt.
Leuk atelier! Lekkere boterhammen voor de lunch met ruime keus uit drinken. Super.
Prachtig beeldjes voor binnen buiten.

donderdag, 26 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel gezellig en lekker ontspannen en creatief

Super leuke begeleiding en ruimte om met onze creativiteit los te gaan. Bedankt corina. Succes met je leuke plek en je creativiteit!

vrijdag, 28 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een gezelligheid !!!

In één woord , SUPER
Wat een leuke ervaring om je creativiteit op het doek te zien verschijnen. Een aanrader voor een leuke dag uit !

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top middag!

Leuke enthousiaste gastvrouw, die er alles aan doet om er een gezellige middag van te maken. En ook al ben je niet creatief, dan nog komt het goed!!

donderdag, 27 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ervaring apart en leuk om het te doen

Leuke groep, goed advies, een aanrader als je is iets anders wilt dan op linnen of canvas schilderen.prijs is goed. Niet overvraagd.

zaterdag, 1 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, gezellige, productieve middag.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dagje

Lekker creatief bezig zijn en een mooie tas mee naar huis.
Bedankt voor je gastvrijheid.

maandag, 20 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is super leuk om eens legaal te mogen doen wat anders niet mag!

Alleen maar positieve reacties ontvangen.

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super! Wat hebben we gelachen!

We waren met een grote groep, ongeveer 40 personen. Bij aanvang waren sommige wat sceptisch maar na een leuke uitleg en een ingooironde was iedereen super enthousiast! Het was een geweldige ervaring en de begeleiding van Stef was zo leuk! Echt een aanrader!

zaterdag, 23 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker de moeite waard!

Wij hebben voor onze teamdag een graffiti workshop gevolgd bij graffitiworkshop4u. Mike denkt heel goed mee, neemt alle benodigdheden mee, geeft goed uitleg en probeert echt je innerlijke creatieveling naar boven te halen. Het volgen van deze workshop is absoluut de moeite waard!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel verrassende workshop en voor iedereen te doen!

We hebben eerst een wandeling in de duinen gehad met een gids van Staatsbosbeheer. Daar konden we al wat inspiratie opdoen. Toen schilderen a la Bob Ross en om goed in de sfeer te komen met pruik! Reginald is gezellig en werkt lekker duidelijk en vlot. Het is voor iedereen ook uit te voeren en je krijgt een verrassend mooi resultaat. Thuis wordt bijna niet geloofd dat je dit zelf hebt gemaakt! Reginald het was heel gezellig met je en een echte aanrader!

maandag, 18 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuke avond!

Met 21 deelnemers hebben wij de Bob Ross workshop gevolgd onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Reginald. Bij het begin van de avond stond alles al uitnodigend klaar; Reginald had hier ruim de tijd voor genomen. Het resultaat van de 21 kunstwerken was steeds heel eigen en uniek! De 'happy little accidents' waren inderdaad geen fouten, integendeel zij gaven een persoonlijke invulling aan het schilderij!
Zonder uitzondering was iedereen dan ook na afloop super zeer te spreken over de gezellige en sfeervolle avond. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!!

vrijdag, 8 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Het was een hele gezellig middag. De creaties zijn erg mooi geworden.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Activiteit voor iedereen

Wij hebben dit uitje gedaan als groepsuitje met de politie. Iedereen heeft genoten en stond na afloop versteld van zijn of haar kunstwerk. Deze zijn nu her en der terug te zien op de kamers. Reginald kon de groep goed aan en zorgde dat iedereen goed meedeed. Een echte aanrader.

donderdag, 7 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop met een verrassend goed resultaat!

Leuke en enthousiaste begeleiding en prima organisatie. Vanaf het moment van boeken tot en met de workshop zelf verliep het contact op een erg prettige manier. De instructie tijdens de workshop was ongedwongen en helemaal in de geest van Bob Ross: "we kunnen geen fouten maken, alleen 'happy mistakes'". De reacties achteraf waren erg positief en iedereen was blij verrast met het bereikte resultaat.

dinsdag, 5 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof!

Mike was erg enthousiast en heeft ons goed op weg geholpen! Super leuk om dit met elkaar te doen.

donderdag, 17 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en luchtige workshop

Wij hebben deze workshop gevold met 55 personen. Ideale activiteit. Met collega's samen creatief zijn. Mike begeleidt de workshop op een leuke en actieve manier. Een aanrader!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekend

Leuke, geweldige workshop! Mike maakt er een geweldige ervaring van!

maandag, 14 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We hebben een hele leuke, gezellige middag gehad.

De begeleiding van reginald was top en iedereen had een prachtig schilderij gemaakt en was verbaasd over eigen kunnen.

vrijdag, 11 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een echte aanrader! Een enthousiaste, creatieve workshop met uitstekende begeleiding.

Wat een leuke workshop! Mike heeft ons duidelijk uitleg gegeven, wist een ieder te enthousiasmeren en heeft iedereen goed geholpen waar nodig bij de graffiti werken. Iedereen ging naar huis met een mooi kunstwerk.

donderdag, 3 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fascinerend

Geweldig leuk om in korte tijd iets waar je tevreden over bent op een wit doek te krijgen. Was echt blij met het resultaat. Het geeft echt een kick om samen met anderen iets te maken dat zoveel expressie heeft. Dank Reginald en assistent.

zaterdag, 28 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Voor het bedrijfsuitje van de Nijmeegse poppodia Doornroosje en Merleyn hebben wij Studio Redzji uitgenodigd op locatie. Reginald en zijn assistent waren niet alleen eerder op locatie dan wij, ze hebben zelfs eigenhandig de workshop al opgezet en overlegd met de beheerders van de locatie. Dit gaf al een perfecte eerste indruk, toen de workshop daadwerkelijk plaatsvond werd deze indruk alleen verder bevestigd. Fantastische workshop met een humoristische begeleiding en top service, iedereen si tevreden naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje!

woensdag, 25 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader! Iedereen van het team was betrokken en ontzettend enthousiast! Fijne / deskundige begeleiding ter plekke. De middag was TOP!

De afstemming, voorbereiding en informatievoorziening aan de voorkant was ook erg prettig.
Echt een aanrader!

maandag, 23 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Workshop!

Mike maakt een uitstekend indruk achter bij de deelnemers. Leuke interactie met elkaar, en een goede uitleg. Materiaal was zeer goed, en voldoende. Gaf nuttige tips en tricks. Overall zeer goed!

donderdag, 12 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede begeleiding en tips, leuk voor teambuilding, goede sfeer

Goede communicatie, begeleiding en tips, leuk voor teambuilding, goede sfeer

vrijdag, 6 september 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01