tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
Workshop schieten

Je schiet altijd raak met een schietworkshop

Een knallend en suizend uitje met een workshop schieten

Niet geschoten is altijd mis, maar bij een workshop schieten maak je kennis met de diverse schiettechnieken die nodig zijn voor het handboogschieten of buksschieten. Zo leer je omgaan met de verschillende wapens. De instructeur geeft aanwijzingen die jou tot een volwaardig schutter zullen maken, wat je natuurlijk ook direct in de praktijk mag bewijzen. Hierbij nemen verschillende teams het tegen elkaar op met een spannende wedstrijden.

Lees verder

Buksschieten, blaaspijp schieten of boogschieten er zijn vele variaties en soorten uitjes te bedenken waarmee je in de roos kunt schieten. Indoor of outdoor mogelijk zodat je nooit lekschiet met het weer.

Een workshop schieten vindt als het even kan buiten plaats, maar bij slecht weer zijn er ook indoor mogelijkheden om deze schietsport te beoefenen. Een schietworkshop is ook goed te combineren met andere activiteiten en is leuk voor een actief vrienden- of collega-uitje of het vieren van een vrijgezellenfeest.

Weergave:
9 workshops schieten
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 2 beoordelingen

Schietarrangement - Mogelijk in elke plaats in Nederland

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland,Mogelijk in de provincies: Flevoland - Gelderland - Overijssel - Drenthe - Groningen - Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01