starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop schermen op locatie in Nederland

Wat ga je doen

EN GARDE. Deze (inter)actieve workshop wordt gegeven door een voormalig bondscoach of oud international. U krijgt uitleg over de schermsport en gaat dan zelf aan de slag met leuke spelvormen en oefeningen. Al snel staat u echt te schermen.

Na ongeveer een uur bent u er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel! Wie is hier de echte Zorro?

De workshopschermen is al snel geschikt voor iedereen (zelfs rolstoel gebonden personen) en er zijn geen wachttijden. Iedereen is tegelijk bezig en heeft een eigen uitrusting. Het geheel wordt in ontspannen sfeer gegeven en er is ruimte voor een toernooitje individueel of in teamverband. Schermen is een sport die inspanning vereist. Het is verstandig hier rekening mee te houden. Deelnemers wordt aangeraden makkelijk zittende (sport)kleding mee te nemen. Uiteraard kunnen wij de intensiteit aanpassen aan uw wensen.

De workshop wordt op luchtige en aangename wijze gegeven door topinstructeurs waardoor u zich aan het einde een echte schermer voelt en terug zal kijken op een onvergetelijke workshop.

Externe locaties kunnen binnen of buiten zijn mits het droog weer is. Natuurlijk kunt u ook naar onze eigen schermlocatie in Arnhem komen voor de schermbeleving.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan in welke stad je de workshop wenst
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01