starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Workshop schermen

Voel de kick van de fascinerende schermsport met dit sportieve uitje

Workshop schermen - Reflexen, strategisch denken, souplesse en kracht!

De schermsport is een geweldige activiteit om je in te ontladen en is nu, als (inter)actieve workshop, voor iedereen toegankelijk. Deze sportieve workshop werkt zeer ontspannend, maar vergt wel de nodige inspanning.

Tijdens een scherm workshop krijg je te maken met oefeningen en leuke spelvormen. Voordat je het weet ben je in staat om een duel aan te gaan. Alles vindt plaats onder zeer professionele begeleiding en ook voor de juiste uitrusting wordt gezorgd. Je hoeft echt geen Zorro te zijn om mee te kunnen doen. Het schermen wordt zelfs mogelijk gemaakt voor rolstoelen.

Een workshop schermen is een ontzettend leuke en sportieve activiteit die bijzonder geschikt is voor een teamuitje of als origineel vriendenuitje. Doe mee en wordt ook een echte schermer!

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Workshop schermen op locatie in Nederland

EN GARDE. Deze (inter)actieve workshop wordt gegeven door een voormalig bondscoach of oud international. U krijgt uitleg over de schermsport en gaat dan zelf aan de slag met leuke spelvormen en oefeningen. Al snel staat u echt te schermen.

Na ongeveer een uur bent u er klaar voor om de ander uit te dagen voor een duel! Wie is hier de echte Zorro?

Prijs
€ 20,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 tot 100 personen
Plaats
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland of op onze locatie in Arnhem.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01