starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop schapendrijven

Krijg jij al je schaapjes op het droge tijdens dit leuke uitje?

Samen met je team aan de slag met de kudde schapen en honden

Voor een heerlijke buitenactiviteit waarbij communicatie en samenwerking en het werken met dieren centraal staan, is de workshop schapen drijven een leuk idee.

Met de goede tactieken en signalen is het mogelijk om de schapen in de goede richting te laten lopen en ze een parcours af te laten leggen. Jullie groep wordt daarbij geholpen door een lieve hond de border collie. Een uitje dat zeer geschikt s voor collega’s om zo de onderlinge band te versterken, maar heb je die onderlinge band al dan is het net zo leuk om dit te doen met vriendinnen of vrienden.

Je bent er even helemaal uit en actief bezig met deze goed verzorgde activiteit inclusief instructie, en wat lekker stee ten en te drinken vooraf, tijdens en na de workshop.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

1,5 meter

Een heerlijke buitenactiviteit voor groepen die een gezellig uitje willen combineren met iets dat ook nog mooie inzichten oplevert. Na een demonstratie schapendrijven met een border-collie, ga je zelf aan de slag zonder de hond. Je kunt ook kiezen voor een dagvullend programma in de natuur!

Prijs
Vanaf € 55,00 per persoon
Aantal
6 tot 40 personen
Locaties
Heemskerk
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01