tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met dieren
Workshop schapen drijven

Leer leiden, volgen en communiceren tijdens een workshop schapendrijven

Ontdek de kunst van schapen drijven

Ervaar de unieke combinatie van plezier, teambuilding en interactie met onze workshop schapen drijven, geschikt voor zowel jong als oud.

Geschikt voor diverse gelegenheden

Of je nu op zoek bent naar een teambuildingactiviteit, een leuke dag met vrienden wilt beleven of een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt organiseren, onze workshop schapendrijven staat garant voor een bijzondere ervaring.

Actief samenwerken met schapen en honden

Onder begeleiding van een ervaren trainer worden jullie uitgedaagd met diverse opdrachten, waarbij jullie schapen over een parcours begeleiden en samenwerken met de honden.

Inzicht in groepsdynamiek en communicatie

Dieren kunnen onze energie reflecteren, waardoor we bewuster worden van onszelf en elkaar. Deze workshop biedt niet alleen plezier, maar ook inzicht in groepsdynamiek, communicatie en leiderschap.

Leerzame en plezierige ervaring

Kom samen en ontdek de kracht van schapendrijven, waarbij thema's als leiden, volgen, het nakomen van afspraken en omgaan met veranderingen centraal staan. Laat je verrassen door de magie van samenwerking en ontdek nieuwe inzichten die je kunt toepassen in zowel persoonlijke als professionele situaties.

Weergave:
2 workshops schapen drijven
Een groep mensen die schapen aan het drijven zijn Tonen
€ 58,- tot € 75,- per persoon
6 tot 40 personen
Heemskerk
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01