tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer dansworkshops
Workshop rock and roll

Jiven, Lindy Hop, Charleston, de Boogie-Woogie en meer

Rock-'n-rolldansen zijn snelle dansen op rock-'n-rollmuziek die in de tweede helft van de de 20e eeuw ontstonden toen de rock-‘n-roll muziek het steeds meer overnam van de jazz en daarmee ook de dansvormen anders werden. De jive, de boogiewoogie en het acrobatisch rock-‘n-roll dansen zijn allemaal varianten op deze dansstijl die we natuurlijk kennen uit films als Footloose en Grease.

Lees verder

Ook jij kunt leren rock-‘n-roll dansen. Rustig opgebouwd en stap voor stap leer je dit in een leuke rock-‘n-roll dansworkshop. Lijkt het je vooraf nog een onmogelijke opgave, je zult merken dat het meevalt en je zult versteld staan van wat je na afloop kunt laten zien. Deze ervaring vergeet je nooit meer!

Zet voor extra effect je haren in de krul of een vetkuif en een petticoat is ook niet verkeerd. Maar ook in je spijkerbroek of sportoutfit kun je prima swingen. Maak er een compleet feest van met een hapje en een drankje na afloop of een combinatie met en andere (dans)workshop.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01