tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Workshop pottenbakken in atelier in Hazerswoude

Wat ga je doen?

Wat leuk dat je interesse hebt in een workshop potten bakken! Door het werken met de klei wordt je even helemaal zen. Groepsgrootte maximaal 4 personen, duur 2 1/2 uur. Ervaring is niet nodig. 

Ik heb twee draaischijven, zo kunnen er twee personen tegelijk achter de draaischijf. Zo kan ik je voldoende begeleiding geven. In mijn kleine atelier heb ik de klei al voorbewerkt. Na een korte demonstratie kun je al direct beginnen met draaien. Het gebruik van de klei is onbeperkt. Tussendoor is er tijd voor koffie, thee met wat lekkers.

Je draait een aantal items; een kommetje, kopje of vaasje bijvoorbeeld. Aan het einde van de workshop kies je je drie mooiste creaties uit. De tijd erna werk ik het af en zet jou naam erin. Je kunt een glazuur naar wens kiezen uit mijn glazuurcollectie. Na de eerste stook wordt het werk door mij geglazuurd en afgebakken. Na 2 tot 4 weken is het klaar om opgehaald te worden. Op deze manier heb je  je eigen unieke keramiek gemaakt! Het kan in de vaatwasser maar liever niet in de magnetron.

Mocht je een schort hebben, neem deze dan mee, zo blijf je lekker schoon. Alles wat je nodig hebt is verder aanwezig.

De workshop kan gedaan worden vanaf 16 jaar. Bij een kleine groep van twee personen zijn we eerder klaar en is de duur van de workshop 2 uur.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 50,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 4 personen
Ongeveer 2,5 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 16 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01