tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop pottenbakken in atelier in Hazerswoude

Wat ga je doen?

Wat leuk dat je interesse hebt in een workshop potten bakken! Door het werken met de klei wordt je even helemaal zen. Groepsgrootte maximaal 6 personen, anders in overleg, duur 2 -3 uur uur ongeveer, afhankelijk van het aantal personen. Ervaring is niet nodig. 

Er zijn drie draaischijven, zo kunnen er drie personen tegelijk achter de draaischijf. Zo kan ik je voldoende begeleiding geven. In mijn kleine atelier heb ik de klei al voorbewerkt. Na een korte demonstratie kun je al direct beginnen met draaien. Het gebruik van de klei is onbeperkt. Tussendoor is er tijd voor koffie of thee met wat lekkers.

Je draait een aantal items; een kommetje, kopje of vaasje bijvoorbeeld. Aan het einde van de workshop kies je je twee mooiste creaties uit. De tijd erna werk ik deze af en zet jou naam erin. Je kunt een glazuur naar wens kiezen uit mijn glazuurcollectie. Na de eerste stook wordt het werk door mij geglazuurd en afgebakken. Na m 3 tot 5 weken is het klaar om opgehaald te worden. Op deze manier heb je  je eigen unieke keramiek gemaakt! Het kan in de vaatwasser maar liever niet in de magnetron.

Mocht je een schort hebben, neem deze dan mee, zo blijf je lekker schoon. Alles wat je nodig hebt is verder aanwezig.

De workshop kan gedaan worden vanaf 12 jaar. Als je met minder dan 6 personen boekt, kan het zo zijn dat je met een anderen bent.

Let op: Voor deze workshop is het handig als je korte nagels hebt!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 70,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 6 personen
Ongeveer 2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01