tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops boetseren
Workshop portret boetseren

Ontdek de techniek van het boetseren van een gezicht

Workshop portret boetseren: Je eigen hoofd in 3D klei

Op deze wijze met elkaar bezig zijn is heel ontspannend en lekker interactief. Je moet elkaar goed bekijken en dan kun je aan de slag. Er wordt gewerkt met gemakkelijk boetseerbare, zachte klei zodat je snel resultaat ziet. Het is extra leuk om in duo’s te werken en het hoofd van je collega, vriend(in) of familielid tegenover je na te maken. Dit leidt tot prachtige en soms onverwachte resultaten.

Lees verder

Doorat de klei zacht is en in iedere vorm geboetseerd kan worden, kun je spelen met vorm en grootte. Bevalt het je niet dan kun je de vorm nog gemakkelijk veranderen. Ingewikkeld gereedschap is niet nodig, want je handen doen het meeste werk. Als je tevreden bent met her resultaat kun je het laten drogen of nog afbakken om het beter te kunnen bewaren.

Naast een schort en de klei heb je niet veel nodig, behalve tafels en stoelen. Dat maakt dat deze workshop op heel veel locaties gedaan kan worden. In het atelier of werkruimte van de workshopbegeleider maar ook voorbeeld in een kantine, ander zaaltje, ruime woonkamer of zelfs in een café. Natuurlijk is er altijd een ervaren workshopbegeleider bij die voor alle materialen zorgt en die alles uitlegt, tips geeft en je met aanwijzingen tot een prachtig resultaat brengt.

Weergave:
2 workshops portret boetseren
Tonen
Op aanvraag
8 tot 90 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01