tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Workshop Popart schilderen - Kom naar ons atelier in Lieshout

Wat ga je doen?

Ontdek de betoverende wereld van pop art portretten tijdens deze schilderworkshop in Lieshout. Kom met je vriendinnen, collega’s of familie en ervaar een creatieve belevenis in ons atelier.

In deze workshop heb je de vrijheid om een portret te maken van jezelf of iemand anders, zoals je idool, in de levendige pop art stijl. We werken op een canvasdoek van 40/50 en vragen je vooraf een duidelijke foto van het gewenste portret te sturen. Laat je fantasie de vrije loop bij het kiezen van de achtergrond, maar maak je geen zorgen als je wat minder fantasierijk bent. We hebben genoeg voorbeelden om je op weg te helpen.

Je hebt diverse mogelijkheden om uit te kiezen, waaronder:

  • Workshop Wit Zwart Kleur: Begin met een speciaal schilderij waarbij wit en zwart de hoofdrol spelen, waarna je het afmaakt met felle kleuren.
  • Workshop (Huis)dier Portret: Vereeuwig je geliefde hond, kat, paard of ander favoriet dier op het doek.
  • Workshop Mooie en Grappige Teksten: Speel met kleuren, afbeeldingen en kies een inspirerende tekst om je kunstwerk een betekenisvolle touch te geven.

Prijzen variëren afhankelijk van het gekozen thema, vanaf €25,00. Voor groepen van 2 tot 4 personen gelden andere prijzen en tijden.

Heb je een ander idee in gedachten of wil je iets speciaals regelen? We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om je plek te reserveren voor deze unieke schilderworkshop in het bruisende Lieshout. Kom samen en ervaar een creatieve en gezellige tijd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
3 tot 10 personen
2,5 tot 3 uur
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01