starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Workshop pizza bakken

Workshop pizza bakken

Bodem, saus en toppings om een perfecte pizza te bakken

bereid met heerlijke verse ingrediënten, goede begeleiding en een heleboel passie de heerlijkste pizza’s zelf. Laat de meester pizzabakker aan het woord om van alles te horen over de bodem, de perfecte tomatensaus, de goede ingrediënten en de perfecte bakomstandigheden.

Dit is een supergezellige culinaire workshop die erg leuk is om te doen met je collega’s, je vrienden- of vriendinnenuitje of met je familie. Kneden en rollen om een mooie platte bodem te krijgen. Koken voor een heerlijke saus en daarna kun je gaan beleggen met je favoriete ingrediënten.

En je weet natuurlijk al waar het mee afloopt. Met heel veel pizza eten, gezellig aan tafel genieten van de heerlijkste creaties en goed gezelschap.

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01