tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer kookworkshops
Workshop pizza bakken

Sta versteld van jouw pizza talent en leer alle pizza geheimen

Bodem, saus en toppings om een perfecte pizza te bakken

Bereid met heerlijke verse ingrediënten, goede begeleiding en een heleboel passie de heerlijkste pizza’s zelf. Laat de meester pizzabakker aan het woord om van alles te horen over de bodem, de perfecte tomatensaus, de goede ingrediënten en de perfecte bakomstandigheden.

Lees verder

Naast de optie van een Italiaanse kookworkshop is dit is een supergezellige culinaire workshop die erg leuk is om te doen met je collega’s, je vrienden- of vriendinnenuitje of met je familie. Kneden en rollen om een mooie platte bodem te krijgen. Koken voor een heerlijke saus en daarna kun je gaan beleggen met je favoriete ingrediënten.

En je weet natuurlijk al waar het mee afloopt. Met heel veel pizza eten, gezellig aan tafel genieten van de heerlijkste creaties en goed gezelschap. Nog niet genoeg van het koken en lekker eten? Er zijn uitlopend veel verschillende kookworkshops.

Weergave:
2 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?