tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop Picasso schilderen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Schilderen in de stijl van Pablo Picasso: kleurrijke schilderijen met een bijzonder perspectief. Tijdens deze workshop duik je in de wereld van Picasso.

Pablo Picasso was een beroemde Spaanse schilder. Bij deze workshop schilderen in de stijl van Picasso gaan we een schilderij samenstellen door typerende Picasso schilderij-onderdelen te gaan combineren, en door kleuren en lijnen volgens een stramien te combineren, waardoor iedere deelnemers een uniek schilderij maakt in de kenmerkende stijl van Picasso.
Tijdens de workshop vertelt de docent meer over de achtergrond van de kunstenaar: zijn geschiedenis, zijn muzes, zijn motivatie, zijn keuzes.

Deze workshop kan op elke locatie worden gegeven, zolang er maar voldoende tafels en stoelen zijn voor de deelnemers. De docent maakt sfeerfoto's tijdens de workshop en een groepsfoto na afloop, die krijg je na afloop via WhatsApp gestuurd.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 100 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een leuke workshop, waar een ieder zijn eigen creativiteit kan vorm geven. De resultaten zijn divers en dat is juist zo aantrekkelijk aan deze worksh...

Bart is een fijne docent die met humor de workshop begeleidt. Hij weet precies de juiste begeleiding te geven (en aan te voelen wat iemand nodig heeft) om tot een kunstzinnig resultaat te komen.
Hij maakt de workshop tot een echt feest, met zijn voorbeelden en de goede materialen.

Door: Tilly
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01