starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop patisserie - Heel Holland Bakt

Wat ga je doen

Wij zijn producent van patisserie producten voor de betere horeca, zoals hotels, restaurants en delicatessen winkels. En je kunt nu bij ons een workshop patisserie volgen!

Patisserie is hot. Denk maar aan het programma heel Holland bakt. Miljoenen kijkers zitten dan aan de buis gekluisterd om te kijken wat de kandidaten allemaal voor lekkers bakken. Gedurende 2,5 tot 3 uur kun je nu zelf aan de slag met het bereiden van de mooiste taarten, het maken van croquetten en bitterballen of de lekkerste desserts.

Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en samen bespreken we de recepturen en werkwijze. Dan is het: bakkers klaar, bakken maar! Uiteraard zullen wij je begeleiden daar waar nodig. Het resultaat moet natuurlijk verbluffend zijn als je thuis komt met je eigen creatie. Uiteraard krijg je ook de recepturen mee naar huis. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand formulier.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01