starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop parfum maken op diverse locatie in Nederland

Wat ga je doen

Leer tijdens deze wellness beauty workshop parfum maken alles over geuren, parfum en de essentiële oliën die gebruikt kunnen worden om een eigen parfum samen te stellen.

Waarom spreken sommige geuren je wel aan en andere helemaal niet en, waarom ruikt hetzelfde geurtje bij de een wel lekker en bij de ander veel minder? Dit en nog veel meer leer je bij de workshop parfum maken. Doe een geurtest, leer van alles over geurnoten, geurassociaties en creëer zo je eigen parfum.

Dit is een supergezellig, creatief en interessant uitje dat heel leuk is om te doen met je vriendinnen, zomaar of als vrijgezellenuitje, met je familie of je collega’s. Je maakt 10ml eigen parfum op alcoholbasis, in een handige tasstuiver.
Deze heerlijke workshop is mogelijk op één van onze locaties in Harderwijk, Nijmegen, Assen, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Turnhout, Dordrecht, Amsterdam of Apeldoorn.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01