tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer beauty en lifestyle workshops
Workshop parfum maken

Laat je neus het werk doen bij deze geurvolle workshops

Magie in een flesje maak je zelf met deze geurige workshop

Ben je gek op lekkere luchtjes, kom dan eens naar een workshop parfum maken. Hier maak je kennis met alle ins en outs van het parfum maken en ga je ook een eigen parfum maken. Superleuk als vriendinnenuitje of als tienerfeest. Niet alleen vrouwen weten de weg naar het atelier te vinden, maar ook steeds meer mannen raken geïnteresseerd in de wondere wereld van de welriekende parfums en aftershaves.

Lees verder

Leer de etherische oliën kennen, die aan de basis van alle parfums liggen. Ze zijn afkomstig van harsen, bloemen, wortels, boomschors en vruchten. Door op de juiste manier te combineren stel je jouw harmonische geur samen. Ook kun je er een leuke naam voor verzinnen voor op het flesje en dan is jou unieke parfum compleet.

Daarnaast kunnen bij een workshop parfum maken ook gerelateerde producten aan bod komen, zoals eau de toilette, bodylotion of make-up.

Weergave:
3 workshops parfum maken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01