tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Workshop naaktmodel schilderen op locatie - Unieke ervaring

Omschrijving

Na de eerste onwennigheid is dit een creatieve ervaring die je niet snel zult vergeten. Jullie gezelschap gaat schilderen. En deze keer geen stilleven of zonnebloemen. Een echt naaktmodel wordt het object en onderwerp van jullie schilderworkshop met collega’s, vrienden of vriendinnen.

Geen zorgen, het naaktmodel zal jullie op je gemak stellen en voor je het weet, weet je niet beter en focus je je op het menselijk lichaam in al zijn of haar facetten. Je zult versteld staan van het resultaat en je een echte kunstenaar voelen.

Naast het naaktmodel is er ook een ervaren kunstenaar aanwezig die jullie van stap tot stap begeleidt en alle materialen meeneemt naar de locatie die jullie hebben uitgekozen. Dit kan in heel Nederland en staat garant voor 2 uur artistieke gezelligheid op een verjaardag, vrijgezellenfeestje of teamactiviteit.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 200 personen
2 uur
Nederlands en Engels
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01