tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop naaktmodel fotograferen met een drone

Wat ga je doen?

Tijdens deze unieke workshop ga je onder deskundige begeleiding met een drone naaktmodellen fotograferen. De modellen poseren in natuurgebieden, op afgelegen locaties. Je leert over drones, over dronefotografie, over het hoe je een model mooi kan laten poseren. De docent leert je goed kijken en mooie opnamen maken en het model kijkt ook mee.

Het fotograferen van naaktmodellen in de natuur resulteert in artistieke foto's. Maar het proces zelf is ook belangrijk. Het is als een performance, waarbij de deelnemers naaktheid in de natuur ervaren, zichzelf zien op artistieke foto's en we als team samenwerken om kunst te maken. Inmiddels hebben er honderden dronemodellen aan één of meerdere shoots meegemaakt en honderden modellen staan op een wachtlijst. Dronude fotoshoots hebben tot nu toe geleid tot prachtige resultaten: exposities, boekomslagen, veel publicaties en een aantal massale fotoshoots die als een soort van happenings werden beleefd.

We plannen een datum en een locatie, bijvoorbeeld een bos met besloten open plekken. Jullie krijgen instructies over wat je het beste mee kan nemen en aan kan doen (bijvoorbeeld laarzen als we door een modderig natuurgebied lopen). Samen met het model/de modellen rijden en lopen we naar de betreffende locatie.

Op de locatie krijgen jullie een korte demonstratie hoe een drone vliegt en fotografeert, en daar en gaan jullie oefenen in het zelf besturen van de drones. De drones zijn beveiligd met sensoren, dus tegen een boom vliegen is onmogelijk. Mocht er toch iets misgaan, dan is de docent verantwoordelijk: tijdens de cursus zijn de deelnemers vrijgesteld van verantwoordelijkheid m.b.t. de drones.

Nadat jullie wat ervaring hebben gekregen met het vliegen gaan we het model vragen om te poseren, en gaan we oefenen in het maken van mooie foto's. We gaan foto's van veraf maken en van dichtbij, hoog en laag, en met het model in diverse poses. 

Voor deze workshop heb je geen ervaring met drones of met fotografie nodig.
De deelnemers die de drone niet besturen kunnen tijdens de shoot meekijken op het scherm. Tijdens de vluchten geeft de docent aanwijzingen en tips. De opnamen worden opgeslagen in de drone.

​De cursus sluiten we af met een drone-groepsfoto met alle deelnemers en het model. Na afloop krijgen jullie een selectie met de mooiste beelden via WhatsApp of via WeTransfer.
De workshop is te boeken zonder modellen, dan kan je zelf model staan. Op verzoek kunnen we ook één of meerdere modellen meenemen, dat is dat mogelijk tegen meerprijs.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 20 personen
4 tot 6 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01