tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Workshop mozaïeken met collega's in Amsterdam

Omschrijving

Dit is de kans om de hal van jullie bedrijf een fraaie make-over te geven! Met mozaïeken kunnen jullie met behulp van kleine steentjes ware kunst creëren.

Door middel van jouw eigen creativiteit en de vele vormen van de steentjes kan de gekozen creatie tot in het kleinste detail worden uitgewerkt. In teamverband kunnen jullie er voor kiezen een groot pronkstuk te maken voor de entree. Liever iets kleiner? Geen probleem! Je kunt ook individueel een klassieker maken voor op kantoor. Bij mozaïeken wordt gebruik gemaakt van kleine vrolijk gekleurde steentjes, die jullie in een eigen gekozen motief mogen plaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de omlijsting van een spiegel of een hart in een mooie lijst.

Er zijn verschillende opties mogelijk, uiteraard staat er iemand klaar om jullie te helpen waar nodig. Deze workshop is geschikt voor teams tussen de 5 en 24 personen.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 34,95 per persoon
8 tot 24 personen
2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01