tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Workshop mixed media

Scheuren, knippen, plakken, schilderen, maak je eigen unieke combinaties

Workshop mixed media: Meng materialen tot een kunstwerk

Wat is mixed media? Mixed media, in het Nederlands zoiets als gemengde technieken, is een kunstvorm waarbij verschillende kunstmedia worden vermengd tot een geheel. Bij mixed media gebruik je verschillenden materialen om bijvoorbeeld een schilderij of beeld te maken. En daar zijn ook hele leuke workshops mee te bedenken voor een activiteit met collega’s, team, vrienden of familie. Het is de kunst om op verschillende achtergronden, verschillende materialen en verschillende technieken door elkaar heen te gebruiken. Mix stof, verschillende soorten papier, draad of touw en kant om een afbeelding te maken en bewerk deze daarna met verf. Om maar eens iets te noemen. Het gaat er dus in eerste instantie om, om je creativiteit de vrije loop te laten en buiten de standaard hokjes te denken.

Lees verder

Maak bijvoorbeeld een schilderij van een vis en beplak de vis met pailletten. Schilder een huis en gebruik stukjes echt glas of spiegel voor de ramen. Plak kunstbloemen of andere objecten op een doek en verf vervolgens het hele doek in een bepaalde kleur of in regenboogkleuren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de contouren van een geschilderd portret accentueren met borduursteken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten uniek.

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Meestal richt een bepaalde workshop zich op enkele technieken of onderwerpen. Je maakt met een groepje bijvoorbeeld allemaal eenzelfde afbeelding, maar door het toepassen van verschillende mixed media krijgt je toch hele verschillende resultaten die op elkaar lijken, maar ook weer niet. De workshop begeleider zorgt voor alle materialen, uitleg en begeleiding. De workshops zijn op vaste locaties of kunnen ook op eigen gekozen locaties geregeld worden.

Weergave:
5 workshops
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Workshop Mixed Media Portret

Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Zuid-Holland
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
6 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Flevoland en Zeeland
Bekijk workshop
Tonen
€ 37,50 tot € 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Bij een horeca locatie in de buurt
Bekijk workshop
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Workshop mixed media met borduursteken

Op aanvraag
Vanaf 5 personen
Gouda
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?